Forårsfest og renovering af storkøkken

Fredag d. 13 var en heldig dag på Blaabjerg Pleje- og Aktivitetscenter. Denne dag var der hele 2 begivenheder der blev fejret. Den ene var årets forårsfest, den anden var genåbning af husets flotte og totalt renoveret storkøkken. Der var inviteret 120 gæster til at feste og overvære klipning af den røde bånd til den nye storkøkken.

Forstanderen Rikke Strunge bød alle velkommen til forårsfesten og kunne bringe den gode nyhed. Renoveringen var slut og vi kan igen lave mad i husets storkøkken. Birgit Hansen som har været ansat i køkkenet i 41 år fik æren af indviet køkkenet og klippe det røde bånd over.

Der var dækket flot op til alle beboer, pårørende, husets venneforening, frivillige samt personalet. Menuen bestod af 3 retter mad og kaffe samt lidt til den søde tand. Der var travlhed i den nye køkken, men køkkenpesonalet nød også de nye  og flotte omgivelser.

Underholdingen var ikke mindre end Kisser og Søren, det er anden gang duoen har optrådt på Blaabjerg Pleje- og aktivitetscenter, og det bliver nok ikke sidste gang. Kisser og Søren kunne med deres sang og musik give den rette festlige stemning, så alle var i godt humør. Det var en fest som alle vil tænke tilbage på med gode minder.

De sidste 3 billeder er af renovering af storkøkken.