Status

Status Blaabjerg Frit Valg januar 2017:

Pr. 1. december 16 lukkede vi vores afdeling i Varde by.  Vi ophørte med at levere hjælp til borgerne i den sydlige og nordøstlige del af Varde Kommune. De berørte borgere fik tilbudt hjælp fra Varde kommune i stedet, og de af vore medarbejdere, som udførte opgaver i dette område, blev virksomhedsoverdraget til kommunen. Det var trist, men nødvendigt. Varde kommune er arealmæssigt stort, og vi tilbragte alt for megen tid på landevejene. Den tid, som vi bruger på vejene afregnes ikke, da vi alene får betaling for den tid vi udfører opgaver hos borgerne. Det var derfor ikke muligt at få indtægter og udgifter til at hænge sammen, på trods af, at vi er en non-profit organisation og ikke skal tjene ekstra, det skal således blot løbe rundt.

Vores mål er og har altid været at levere hjælp og omsorg med vore værdier i fokus. Dette fortsætter vi heldigvis med i den nordvestlige del af kommunen, nemlig i det område,  der svarer til den gamle Blaabjerg Kommune.

Borgere, som har bopæl i følgende tre postnumre, kan fortsat vælge Blaabjerg Frit Valg som leverandør:
Postnummer 6830 - 6855 – 6854.

Vi har en fantastisk medarbejdertrup, som er meget dedikeret i forhold til både kerneopgaven, nemlig at levere den hjælp, som borgerne har brug for og er visiteret til, og også til sagen om vedholdende at arbejde i samlet flok for, at man har et godt arbejdsmiljø og samarbejder godt med hinanden og med plejehjemmet.

Undertegnede er som forstander på Blaabjerg Pleje- og Aktivitetscenter også daglig leder af Blaabjerg Frit Valg.

Desuden har vi i Frit Valg en gruppeleder, Brit Hager, som har været hos os i mange år. Hun står bl.a. for vores kørelister og har et indgående kendskab til borgerne, området og vores samarbejdspartnere i bl.a. kommunen.

Vi har nu en god og  sund virksomhed, og jeg glæder mig over og er stolt af den hjælp vi leverer fra Blaabjerg Frit Valg.

11.01.2017 Rikke Strunge Mizrahi

 


suslikx.com jazzandclassical.com